Koningsdag 

Deze week hebben we gewerkt rondom koningsdag en de koningsspelen. Op vrijdag hebben we met de hele school deze week afgesloten. We zijn gestart met een gezond ontbijt in de eigen klas en zijn daarna gaan fietsen/steppen rond de school. Ook hebben we een prachtige kroon gemaakt. Hieronder wat foto`s van deze leuke dag.

Met alle kinderen van de schutsboom dansen.

Carnaval

De afgelopen weken hebben we gewerkt rond het thema superhelden en carnaval. Als afsluiting hebben we met de hele school carnaval gevierd in onze mooiste pakken. Wij wensen iederen een hele fijne vakantie. Hieronder wat foto`s.

We  zijn weer begonnen!

Inmiddels zitten er al weer een paar weken op. En wat hebben we al hard gewerkt en veel geleerd. Hieronder wat foto`s van de afgelopen weken.

Verkeer.

 Afgelopen week hebben wij gewerkt rond het thema verkeer. We hebben geleerd op welke regels we moeten letten, wie er deelnemen aan het verkeer en wat sommige verkeersborden betekenen. Ook mochten we onze fiets/step/skeelers meenemen en rijden over het parcours op het schoolplein.  Hieronder wat foto`s.

 

 Kennismakingsactiviteit. Gezellig naar de speeltuin!

Met alle kleuterklassen en de juffen zijn we een dagje naar de speeltuin geweest om elkaar beter te leren kennen. Wat hebben we fijn gespeeld. We hebben het erg gezellig gehad en  nieuwe vriendjes gemaakt.

 

De eerste schoolweek.

 

 


Beheer | Powered by dalphus.nl